top of page
De-Hoeven-Ovaal.png

Een kleinschalig woonzorghuis in Brabant

Persoonlijke zorg

Lid van Kwaliteit@

Uniek zorgconcept

Het woonzorghuis van Ontmoetingscentrum de Hoeven in Oirschot, gelegen in Brabant, heeft als doel dat ouderen met dementie of geheugenproblemen zich weer zo veel mogelijk thuis kunnen voelen. Ons ervaren zorgteam staat gedurende de hele dag met zorg op maat voor onze bewoners klaar.

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen?

Oudere mensen aan tafel

Ons woonzorghuis past bij u

De keuze voor ons woonzorghuis is laagdrempeliger dan kiezen voor een verpleeghuis. Als u bij ons komt wonen, kunt u namelijk uw woonruimte helemaal naar uw eigen smaak met uw eigen meubels inrichten. Bij onze persoonlijke zorginstelling staat uw eigen identiteit centraal. Er is daarnaast natuurlijk ook veel tijd voor gezelligheid in de gezamenlijke ruimtes met uw medebewoners. Bent u samen met uw echtgenoot op zoek naar een plek om te wonen? U hoeft niet verder te zoeken. Ons woonzorghuis heeft namelijk twee kamers die geschikt zijn voor echtparen.

Kom de sfeer proeven

Bent benieuwd geworden naar de mogelijkheden die ons ontmoetingscentrum u te bieden heeft? Kom bij ons langs om eens rond te kijken bij ons wooninitiatief voor ouderen. Maak een afspraak voor een kennismaking en een rondleiding. Wij geven u de kans om u voor te stellen hoe het is in ons woonzorghuis te wonen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Ouderen aan tafel aan het dineren
bottom of page