top of page
De-Hoeven-Ovaal.png

Kom naar onze persoonlijke zorginstelling in Oirschot

Persoonlijke zorg

Lid van Kwaliteit@

Uniek zorgconcept

Ontmoetingscentrum de Hoeven is een persoonlijke zorginstelling in Oirschot voor mensen met (beginnende) dementie die op zoek zijn naar een plek om zich weer thuis te voelen. Wij blijven voortdurend met onze bezoekers in gesprek om ieders persoonlijke behoefte te achterhalen.

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen?

Oudere mensen aan tafel

Persoonlijke aandacht voor iedere bezoeker van onze zorginstelling

Bij onze zorginstelling hebben we persoonlijke aandacht voor u. Onze persoonlijke aanpak begint al bij het eerste contact dat u met onze zorginstelling heeft. Op dat moment plannen we graag een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek met u in. Na de kennismaking leiden we u vervolgens graag rond in ons huiselijke ontmoetingscentrum. Wij doen ons best om voor u een fijne sfeer te creëren. Dit doen we door gezelligheid en humor uit te stralen. Ieders behoefden zijn anders. Daarom laten we de bezoekers van onze dagvoorziening zelf kiezen welke activiteiten ze willen doen. Ook het moment waarop ze dit willen doen is een eigen keuze. Deze persoonlijke aanpak is ook terug te vinden in ons woonzorghuis. Wilt u graag weten wat u moet doen als u bij ons wilt komen wonen? Het antwoord op uw vraag kunt u vinden bij de veelgestelde vragen

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Bent u enthousiast geworden over onze dagbeleving voor ouderen? Bel naar 06-51310945 om een kennismakingsgesprek bij onze persoonlijke zorginstelling in te plannen. We vertellen u graag wat u van ons kan verwachten. Kom onze gezellige sfeer proeven in Oirschot, zodat u zelf kunt zien of onze zorg goed bij u past.

Ouderen aan tafel aan het dineren
bottom of page