top of page
De-Hoeven-Ovaal.png

Wees welkom bij onze dagvoorziening in Eindhoven

Persoonlijke zorg

Lid van Kwaliteit@

Uniek zorgconcept

De dagvoorziening van Ontmoetingscentrum de Hoeven in Oirschot biedt leuke activiteiten aan voor ouderen met geheugenproblemen of dementie in de omgeving van Eindhoven. Bij onze voorziening hebben we iedere doordeweekse dag een afwisselend dagprogramma voor onze bezoekers en bewoners.

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen?

Oudere mensen aan tafel

Bij onze dagvoorziening kiest u uw eigen activiteiten

Bij de dagvoorziening van ons ontmoetingscentrum wordt er rekening gehouden met de wensen en behoeften van onze bezoekers. Als bezoeker mag u al uw bezigheden zelf kiezen. Ook mag u als bezoeker zelf weten op welk moment u met een activiteit willen beginnen. Dit zorgt voor veel variatie in het programma van onze dagbeleving. Zo bieden we bijvoorbeeld een ruimte aan om lekker rustig te werken in de moestuin of een wandeling te maken. Heeft u zin in wat meer inspanning? Dan is bewegen op muziek wat voor u. Onze dagvoorziening is er niet alleen voor onze bezoekers, maar ook voor de mensen die gebruik maken van ons wooninitiatief.

Kom kennismaken met onze zorg

Heeft u interesse gekregen om onze dagvoorziening te bezoeken of bij ons te komen wonen? We maken graag een afspraak om kennis met u te maken en u rond te leiden in bij onze dagvoorziening. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ouderen aan tafel aan het dineren
bottom of page