top of page
De-Hoeven-Ovaal.png

Veelgestelde vragen

 • IK WIL GRAAG BIJ JULLIE KOMEN WONEN, WAT MOET IK DOEN?"
  U kunt ons bellen op 06-51310945 met uw verzoek. Vanaf december 2021 bent u van harte welkom voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding. Wij vertellen u dan graag wat u van onze organisatie mag verwachten.
 • VOOR WIE IS DE HOEVEN BESTEMD?
  Wij hebben zowel een sfeervol kleinschalig woonzorghuis als een ontmoetingscentrum met dagbesteding. Het woonzorghuis biedt een warm, veilig thuis voor mensen met geheugenproblemen en dementie. Om hier te kunnen komen wonen dient u te beschikken over een geldige indicatie (VV05) van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Zie verder de uitsluitingscriteria. Ons Ontmoetingscentrum biedt dagbesteding aan mensen met geheugenproblemen, (beginnende) dementie en eenzaamheidsproblematiek.
 • HEEFT THUIS BIJ DE HOEVEN EEN WACHTLIJST?
  Thuis bij de Hoeven heeft een wachtlijst. Wij geven u hier telefonisch graag meer informatie over. Neem contact op via 06-51310945.
 • IK WIL GRAAG GEBRUIKMAKEN VAN DE DAGBESTEDING, WAT MOET IK DOEN?"
  Heeft u geheugenproblemen of beginnende dementie? Wilt u weten of onze dagbesteding op het Ontmoetingscentrum iets voor u is? U bent altijd welkom om samen met uw mantelzorger of casemanager de sfeer te komen proeven. Maak hiervoor een afspraak met een van onze managers, Gijs van Hagen (06-51307383) / Giel van Hagen (06-23628063).
bottom of page