top of page
De-Hoeven-Ovaal.png

U bent welkom in ons wooninitiatief voor ouderen bij Eindhoven

Persoonlijke zorg

Lid van Kwaliteit@

Uniek zorgconcept

Het wooninitiatief voor ouderen bij Ontmoetingscentrum de Hoeven in Oirschot vlakbij Eindhoven, is ontstaan doordat bezoekers van de dagbeleving liever niet terug wilden naar hun verpleeghuis. Daarom besloot oprichter Mieke om dit gevoel te verlengen naar een nieuw wooninitiatief voor ouderen.

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen?

Oudere mensen aan tafel

De beloftes van ons wooninitiatief voor ouderen

In ons woonzorghuis vinden we het belangrijk dat onze bewoners zo lang mogelijk kunnen blijven wie ze zijn. Bij het wooninitiatief voor ouderen houdt u daarom de regie over uw eigen leven. We werken bij ons ontmoetingscentrum dan ook met de tien klantbeloftes van Kwaliteit@. Deze beloftes gaan over alle aspecten van uw leven als bewoner bij ons. Door deze klantbeloftes te waarborgen, zorgen we dat u een goede ervaring heeft met onze zorg en begeleiding. Ook de persoonlijke aanpak van onze zorginstelling komt in de klantbeloftes terug. We vinden kwaliteit erg belangrijk en bieden u op deze manier een fijne, veilige woonomgeving aan.

Maak een afspraak en kom langs

Wilt u bij ons komen wonen? Dan is het vast fijn om meer over ons en onze klantbeloftes te weten te komen. Maak een afspraak door te mailen naar team.dehoeven@gmail.com. Ook zijn wij telefonisch te bereiken via 06-51310945. Onze oprichters en medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen over wonen bij ons wooninitiatief voor ouderen te beantwoorden.

Ouderen aan tafel aan het dineren
bottom of page