top of page
De-Hoeven-Ovaal.png

Activiteiten met ouderen in Brabant

Persoonlijke zorg

Lid van Kwaliteit@

Uniek zorgconcept

Bij de dagbesteding van Ontmoetingscentrum de Hoeven in Oirschot houden we activiteiten met ouderen. Ons activiteitencentrum voor ouderen in Brabant draaien volledig om onze bezoekers en bewoners. We houden rekening met de behoeftes en wensen van ouderen en zorgen voor een fijne besteding van de dag.

Benieuwd wat we voor U kunnen betekenen?

Oudere mensen aan tafel

Bij onze activiteiten met ouderen kiest u uw bezigheden zelf

Bij het activiteitencentrum van onze persoonlijke zorginstelling kiest u zelf wat voor activiteiten u doet. Ook mag u natuurlijk zelf bepalen wanneer u aan deze activiteiten gaat beginnen. Er zijn allerlei verschillende soorten activiteiten met ouderen te doen. Zo hebben we een tuin waar u heerlijk in kunt tuinieren. Ook houden we regelmatig leuke muziekquizzen om oude herinneringen op te halen. Als u in ons woonzorghuis woont mag u zich ook aansluiten bij het programma van ons activiteitencentrum voor ouderen.

Beweging en muziek staan centraal

Bij ons ontmoetingscentrum hebben we aandacht voor humor, aandacht, warmte, positieve energie en veiligheid. In ons activiteitencentrum proberen we deze aspecten te benadrukken door veel activiteiten voor ouderen aan te bieden waarbij beweging en muziek centraal staan. Muziek wordt ondanks geheugenproblemen of dementie niet vergeten en kan mooie herinnering van vroeger naar boven brengen. Daarnaast weten we bij ons activiteitencentrum dat beweging belangrijk is voor de motoriek. Ook dit helpt ouderen met herinneren.

Maak een afspraak en kom langs

Bent u enthousiast geworden over onze activiteiten met ouderen en bent u op zoek naar meer informatie? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. We vinden het belangrijk dat u weet wat u van ons activiteitencentrum voor ouderen kan verwachten. Maak een afspraak om meer over ons en onze klantbeloftes te weten te komen door te bellen naar 06-51310945.

Ouderen aan tafel aan het dineren
bottom of page