top of page

Acerca de

De-Hoeven-Ovaal.png

Verzorgende IG niveau 3 (zpp)

Let’s Work Together

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de zorg? Houd je van aanpakken, doorpakken, ontwikkelen en pionieren? Dan nodigen we je uit te solliciteren!

De functie
Je verzorgt en begeleidt bewoners op basis van het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Je draagt zorg voor een gezellige sfeer en een goede gang van zaken binnen het Woonzorghuis. De werkzaamheden vinden in de ochtend, de avond en nacht plaats (slaapdiensten), zowel doordeweeks als in het weekend.

Jouw profiel
Wij zoeken een collega die van aanpakken weet en zichzelf is. Jij ziet onze cliënten zoals ze zijn en je hebt oog voor signalen van onze cliënten. Van nature doe jij er alles aan om de goede dingen van het leven voor iedereen mogelijk te maken. Je draagt bij aan het welzijn van onze cliënten uit liefde voor mensen.

Je bent de juiste kandidaat als:

  • Je bevoegd en bekwaam bent (diploma Verzorgende niveau 3-IG of diploma Verpleegkundige);

  • Je zorghart sneller gaat kloppen van de ouderenzorg;

  • Je respectvol naar cliënten, familieleden en collega’s communiceert;

  • Je continue je vak wilt verbeteren en kritisch bent op je eigen professionaliteit;

  • Flexibiliteit en collegialiteit van nature in je zit.


Wij bieden een plezierige en comfortabele werkomgeving. Herken jij je in onze 10 klantbeloften en is dit een uitdaging die bij je past? Bel 06-51310945 voor meer informatie of stuur je motivatie en CV naar team.dehoeven@gmail.com.

bottom of page